Veilig beeldbellen met Liv Talk

Liv Talk maakt het mogelijk om vanuit de Liv applicatie live contact te hebben met je cliënten. Door de coronacrisis zijn afspraken op afstand heel normaal geworden en worden deze steeds meer ingezet. De functie werkt eenvoudig en is gemakkelijk in gebruik. 

Jouw digitale agenda 

Een overzichtelijke, gebruiksvriendelijke en duidelijke agenda.

Plan gemakkelijk afspraken in en bekijk wanneer je afspraken hebt met andere cliënten – op deze manier heb jij je agenda in één oogopslag overzichtelijk. Het plannen en wijzigen van je afspraken was nog nooit zo gemakkelijk.

In gesprek met jouw cliënt

Aan de slag met jouw computer, tablet of telefoon: het gesprek kan beginnen. 

Zorg dat je goed internet hebt en dat je een apparaat hebt met een fijne microfoon en camera. Kom maar op met dat dagelijkse portie positieve power voor je cliënt en start jouw gesprek online. 

Veiligheid voorop

Bij Liv besteden we veel aandacht aan veiligheid en kwaliteit. Zo hebben we hard gewerkt om de ISO 27001 (veiligheid), ISO 9001 (kwaliteit) en de NEN 7510 (veiligheid) certificeringen te behalen. Niet alleen belangrijk voor nu, maar zeker ook met het oog op de toekomst. Het garanderen van kwaliteit en veiligheidseisen is iets wat bij Liv hoog in het vaandel staat en waar gebruikers zich absoluut geen zorgen over hoeven te maken.

Vraag een demo aan

Ben je benieuwd geworden naar Liv Talk? Vraag een demo aan en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.
We kijken graag wat we voor jou kunnen betekenen.