De voordelen van e-health bij de eerstelijnsgezondheidszorg

E-health is iets wat niet meer weg te denken is uit de eerste lijn gezondheidszorg. Waarom? Lees in dit artikel de voordelen van e-health binnen de eerstelijnsgezondheidszorg.

Wat te doen als cliënten hun oefeningen thuis niet uitvoeren?

Wij geven je in dit artikel een aantal tips hoe jij als behandelaar zoveel mogelijk cliënten kan stimuleren om de oefeningen te maken. Zo draag je bij aan de zelfredzaamheid van de cliënt.

Maak kennis met onze COMET module

We hebben bij Liv weer een nieuwe module geïntroduceerd! Maak in dit blog kennis met onze COMET module en kijk of het iets is voor jouw cliënt.

De krachtgerichte thema’s van Liv

Maak kennis met de thema’s van Liv! Al onze thema’s zijn transdiagnostisch in te steken zodat ze voor meerdere problemen kunnen worden ingezet en zorg op maat kan worden geboden.

Liv gaat aan de slag met SOLK

Onverklaarbare klachten. Iets waar veel mensen last van hebben, een lastig probleem. Liv helpt hier graag bij.

Mentaal sterk met de week van de werkstress

Stress op het werk, we hebben er allemaal vaak genoeg last van. Terecht dus, dat hier een nationale week aan is gekoppeld. Ook bij Liv geven we hier graag wat extra aandacht aan en lichten we de week van de werkstress uit. Lees je mee?

Samen tegen eenzaamheid

Het is de week van de eenzaamheid. Samen met Liv strijden wij tegen eenzaamheid. Lees er meer over in ons blog.

Kwaliteit en veiligheid voorop bij Liv!

Hoera! We hebben onze veiligheids- en kwaliteitscertificeringen weer binnen. En daar zijn we heel erg trots op. Lees in ons blog waarom dit zo bijzonder is.

Waarom e-health zo geschikt is voor de POH-GGZ

E-health wordt steeds belangrijker binnen de POH-GGZ, en dat is niet voor niets. Het implementeren van e-health heeft heel veel voordelen voor de praktijk. Lees meer in ons blog.

Videobellen was nog nooit zo makkelijk met Liv Talk

Liv Talk. Overal, en op elk apparaat videobellen met jouw cliënt. Lees in ons blog meer over waarom videobellen juist heel goed werkt.

De 5 populairste e-health oefeningen van dit moment

Ben jij benieuwd naar de meest populaire e-health oefeningen van dit moment? Lees ons blog. Want wat voor een andere cliënt werkt, werkt misschien ook wel voor jouw cliënt!

Psycholoog Jessica van der Staak over Liv

Lees hier het interview met Jessica van der Staak, docent Hanzehogeschool en psycholoog.

Hoe kan het dat corona zoveel impact heeft gehad op e-health?

De coronacrisis laat nog meer de noodzaak zien om te innoveren en gebruik te maken van slimme zorgoplossingen. Huisartsen en GGZ-instellingen implementeren daarom steeds meer e-health mogelijkheden. Lees in dit blog wat voor invloed de coronacrisis heeft op e-health binnen de huisartsen en GGZ-instellingen

Maak kennis met zelfmanagement

Steeds meer (jong)volwassenen hebben last van licht psychische klachten. De vraag naar zorg is enorm, ook al is de stap naar de zorg niet altijd even makkelijk. Ook de nasleep van de coronacrisis is te merken, de wachtlijsten blijven maar groeien. Om cliënten sneller te helpen hebben wij Liv Zelfmanagement geïntroduceerd. Lees in dit blog meer over onze zelfmanagementtool en waarom dit van toegevoegde waarde kan zijn binnen jouw praktijk.

Ontdek de kracht van Liv

Liv groeit – en dat is niet voor niets. Vijf jaar geleden zijn we met een groep experts gestart met het ontwikkelen van Liv en vandaag de dag maken we dagelijks praktijken en behandelaren blij met onze app. Steeds meer huisartsen en POH-GGZ behandelaren zien het voordeel in van e-health en stappen over – juist nu in de coronacrisis. Lees in dit blog meer over de kracht van Liv.