Videobellen was nog nooit zo makkelijk met Liv Talk

Liv Talk. Overal, en op elk apparaat videobellen met jouw cliënt. Lees in ons blog meer over waarom videobellen juist heel goed werkt.

De 5 populairste e-health oefeningen van dit moment

Ben jij benieuwd naar de meest populaire e-health oefeningen van dit moment? Lees ons blog. Want wat voor een andere cliënt werkt, werkt misschien ook wel voor jouw cliënt!

Psycholoog Jessica van der Staak over Liv

Lees hier het interview met Jessica van der Staak, docent Hanzehogeschool en psycholoog.

Hoe kan het dat corona zoveel impact heeft gehad op e-health?

De coronacrisis laat nog meer de noodzaak zien om te innoveren en gebruik te maken van slimme zorgoplossingen. Huisartsen en GGZ-instellingen implementeren daarom steeds meer e-health mogelijkheden. Lees in dit blog wat voor invloed de coronacrisis heeft op e-health binnen de huisartsen en GGZ-instellingen

Maak kennis met zelfmanagement

Steeds meer (jong)volwassenen hebben last van licht psychische klachten. De vraag naar zorg is enorm, ook al is de stap naar de zorg niet altijd even makkelijk. Ook de nasleep van de coronacrisis is te merken, de wachtlijsten blijven maar groeien. Om cliënten sneller te helpen hebben wij Liv Zelfmanagement geïntroduceerd. Lees in dit blog meer over onze zelfmanagementtool en waarom dit van toegevoegde waarde kan zijn binnen jouw praktijk.

Ontdek de kracht van Liv

Liv groeit – en dat is niet voor niets. Vijf jaar geleden zijn we met een groep experts gestart met het ontwikkelen van Liv en vandaag de dag maken we dagelijks praktijken en behandelaren blij met onze app. Steeds meer huisartsen en POH-GGZ behandelaren zien het voordeel in van e-health en stappen over – juist nu in de coronacrisis. Lees in dit blog meer over de kracht van Liv.